Vaša lekáreň u Broja pomáha aj životnému prostrediu... | ProLife Centrum

Vaša lekáreň u Broja pomáha aj životnému prostrediu...

Vaša lekáreň u Broja pomáha aj životnému prostrediu...

Emisie sa výrazne podieľajú na znečisťovaní ovzdušia a poškodzujú nielen životné prostredie, ale aj naše zdravie. V Európe sa za posledné desaťročia emisie podstatne znížili a kvalita ovzdušia sa tým zlepšila, avšak koncentrácie znečisťujúcich látok sú stále príliš vysoké a problémy s kvalitou ovzdušia naďalej pretrvávajú.

Jedným zo spôsobov ako našej planéte pomôcť sú elektromobily, ktoré neprodukujú žiadne priame emisie. A preto sa aj majitelia našej / Vašej lekárne u Broja rozhodli, že donášku liekov pacientom budú robiť nielen bezplatne, ale aj ekologicky. A tak v Považskej Bystrici a okolí môžete na cestách stretnúť dodávku Lekárne u Broja, ktorú „tankujeme“ elektrinou.  

Okrem toho, že na rozvoz liekov Lekáreň u Broja využíva elektrickú dodávku, všetci naši zamestnanci sa pravidelne zapájajú do najväčšej kampane podporujúcej rozvoj cyklistickej dopravy na Slovensku „Do práce na bicykli“. A tak naše autá ostávajú často zaparkované doma a nasadáme na dvojkolesových tátošov. Motiváciou je pre nás nielen ušetrenie životného prostredia od výfukových plynov, ale aj to, že robíme niečo pre vlastné zdravie. Pre tých z nás, ktorí sú súťaživí, je motiváciou aj dobrý pocit z výhry v súťaži, ktorú pravidelne organizujeme a jej cieľom je najazdiť do práce čo najviac kilometrov na bicykli v rámci daného mesiaca.

Ak teda aj Vy chcete aspoň čiastočne prispieť k zníženiu CO2 emisií a „ušetriť“ svoje auto, či nohy, zajednajte si bez výčitiek dovoz liekov až ku Vám domov... Navyše je to ešte aj ZADARMO!


Takto hodnotíte naše služby
Katarína
18. Máj 2022
Už niekoľkokrát som využila bezplatnú donášku tejto lekárne a bola som maximálne spokojná
Jozef T.
14. Apríl 2022
Popri čakaní na neďalekej stanici som si sem zašiel nakúpiť zopár potrebných vecí. Potešil ma príjemný personál a ochota rozumne pomôcť a nie len zarobiť ...
Mária F.
9. Február 2022
V tejto lekarni nakupujem velmi rada, lebo pristup personalu je vzdy na jednotku. Mozem len odporucat!
Silvia
24. Január 2022
Dobrá lekáreň so zaujímavým vernostným programom. Pomerne široká ponuka tovaru, ešte sa mi nestalo že by nemali čo som potrebovala. Za mňa jednoznačne spokojnosť.
Podeľte sa o svoj názor
Napíšte nám hodnotenie, ako ste boli spokojný s kvalitou našich služieb...

ProLife Centrum, s.r.o.

Tatranská 293

017 01 Považská Bystrica

Tel. kontakt: 0919 299 489

Email: kontakt@prolifecentrum.sk

Kontaktujte nás